Ζυμαρικά με λαχανικά, μελάνι σουπιάς και καυτερή πιπεριά. Γιορτή χρωμάτων για όσους αγαπούν την ποικιλία! Στο εξαιρετικό σιμιγδάλι από την καρδιά του σιταριού, προσθέσαμε λαχανικά και μελάνι σουπιάς και δημιουργήσαμε μία γκάμα προϊόντων με εντυπωσιακά χρώματα και γευστική ένταση. • Πράσινο από το σπανάκι • Ροζ από το παντζάρι • Κόκκινο από το κόκκινο πιπέρι • Μαύρο από το µελάνι σουπιάς Η βαθιά γεύση του δημητριακού, ισορροπεί με τη φρεσκάδα των λαχανικών και την ένταση από το κόκκινο πιπέρι και το μελάνι σουπιάς. Για όσους, εκτός από χρώμα, αγαπούν και την ένταση της καυτερής γεύσης, φτιάξαμε λιγκουίνι και πένες με καυτερή πιπεριά για πιπεράτα αποτελέσματα! Η αργή ξήρανση σε φυσικές συνθήκες, ολοκληρώνει την διαδικασία και χαρίζει ζυμαρικά για πραγματικούς γευσιγνώστες.