Γλυκιά γεύση με νότες καρυδιού, μακρά επίγευση, γήινα αρώματα εκλεκτής σποράς και αδρή υφή για να δένει ιδανικά με τη σάλτσα. Πεντανόστιμα, εύπεπτα και υγιεινά ζυμαρικά. Καλώς ήρθατε στον κόσμο των dinkel ζυμαρικών της Αγροζύμης. Το αλεύρι από σιτάρι dinkel (triticum spelta ή όλυρα όπως αλλιώς ονομάζεται) αρχέτυπο του σημερινού σιταριού, είναι πολύ πιο εύπεπτο από το αλεύρι του κοινού σιταριού, καθώς η γλουτένη που περιέχει αποτελείται από μεγαλύτερο αριθμό υδατοδιαλυτών πρωτεϊνών. Η περιεκτικότητά του σε συνολική πρωτεΐνη είναι έως 25% μεγαλύτερη από τις κοινές ποικιλίες σιταριού, έχει μεγάλα ποσοστά σιδήρου, μαγνησίου, ψευδαργύρου, βιταμινών Β1, Β2 και ωφέλιμων λιπαρών οξέων. Η διαδικασία παραγωγής των ζυμαρικών dinkel, είναι μία χρονοβόρα και αργή διαδικασία, αλλά ταυτόχρονα και μια γιορτή δημιουργίας για το εκλεκτό αποτέλεσμα. Επιλέγουμε εκλεκτό αλεύρι dinkel, το ζυμώνουμε χωρίς προσθήκη αλατιού, και το αποξηραίνουμε αργά σε χαμηλές θερμοκρασίες για να διατηρήσουμε τη μοναδική γεύση του εκλεκτού dinkel και όλα τα θρεπτικά του συστατικά. Χρησιμοποιώντας μπρούτζινα καλούπια, όπως οι κορυφαίοι μακαρονοποιοί στον κόσμο. Ζυμαρικά που απαντούν στην ανάγκη της σύγχρονης ζωής για υγιεινές απολαύσεις.