ΠΕΡΕΚ

Στον Πόντο συνήθιζαν να ετοιμάζουν τα Περέκ κάθε Σεπτέμβριο. Κατόπιν τα φυλάγανε στο σπίτι τους σε σκιερό μέρος, για τουλάχιστον ένα χρόνο (λόγω της αφυδάτωσης που προέκυπτε, από το ψήσιμο).Βάλτε τα περέκ στο τραπέζι σας, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Είναι να κάνεις την αρχή με αυτά τα φύλλα. Μετά θα εμπνευστείς χρήσεις και γέμιση, ανάλογα με τις συνήθειες σου..

Στον Πόντο συνήθιζαν να ετοιμάζουν τα Περέκ κάθε Σεπτέμβριο.