Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Παράδοση και μέλλον

Εμπνεόμαστε από την παράδοση, αλλά έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στο μέλλον. Η γκάμα των προϊόντων μας, περιλαμβάνει παραδοσιακούς κωδικούς και ταυτόχρονα κωδικούς που απαντούν στις πιο σύγχρονες διατροφικές ανάγκες. Κυκλοφορούμε ήδη με επιτυχία στην αγορά, μία σειρά ζυμαρικών από αλεύρι dinkel, από καλαμποκίσιο αλεύρι, καθώς και από αλεύρι ελληνικού δίκοκκου σιταριού (ζέα), για όσους αντιμετωπίζουν ελαφρά δυσανεξία στη γλουτένη. 

Διαρκείς πειραματισμοί 

Πειραματιζόμαστε διαρκώς και δεν σταματάμε να δημιουργούμε καινούριες γεύσεις και σχήματα και να διευρύνουμε συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων μας.

Συνταγές 

Δημιουργήσαμε για τα προϊόντα μας μία γκάμα συνταγών, η οποία εμπλουτίζεται διαρκώς, με βάση τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες και την περίφημη μεσογειακή διατροφή. Συνταγές, που αξιοποιούν τα τοπικά προϊόντα και αναδεικνύουν τον πλούτο της γαστρονομικής μας παράδοσης. 

Εταιρική ταυτότητα

Σχεδιάσαμε μία συσκευασία, φιλική προς το περιβάλλον, που εκφράζει τη φιλοσοφία μας, περνάει με σαφήνεια τα μηνύματα μας και είναι ελκυστική στον καταναλωτή.   

Τόπος συνάντησης 

Παράγουμε προϊόντα με στόχο κάθε στρωμένο τραπέζι να αποτελεί αφορμή πραγματικής συνάντησης με τους ανθρώπους μας, στιγμή ευγνωμοσύνης και πηγή χαράς.